Svach´s Old Well whisky stařena v sudu po whisky Laphroaig 42,4% alc.

Kód: 164/0-2 164/0-5 Zvolte variantu
Neohodnoceno
440 Kč 960 Kč od 440 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Svach´s Old Well Whisky byla destilována ze sladového ječmene a stařena v sudech po silně kouřové whisky Laphroaig z ostrova Islay. Kouřová whisky 42,4% alc.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svach´s Old Well Whisky byla destilována ze sladového ječmene a stařena v sudech po silně kouřové whisky Laphroaig z ostrova Islay.

Aroma: silně kouřové, mušle slávky, jódové
Chuť: sladká, všudypřítomný kouř, lehce mořská sůl
Závěr: dlouhý, jódový, příjemně sladký

Za whisky Svach´s Old Well stojí zapálení a sběratelská vášeň majitele palírny pana Václava Cvacha a destillery mastera Lukáše Andrlíka. Zkušenosti čerpali ve Skotsku, sami si navrhli destilační kotel, whisky ve Svachovce prochází dvojitou destilací. Pro vaření sladu a kvašení využívají vlastní přilehlý pivovar. I to jejich whisce dodává jedinečnost. Pro zrání whisky mají výborné podmínky vlastního skepa s příhodnou vlhkostí. Stejně pečlivě přistupují k výběru sudů. Právě sudy ovlivňují výslednou chuť whisky až z 80%.

Doufáme, že si Svach´s Old Well najde své příznivce i u nás.

 

Za whisky Svach´s Old Well stojí zapálení a sběratelská vášeň majitele palírny pana Václava Cvacha a destillery mastera Lukáše Andrlíka. Zkušenosti čerpali ve Skotsku, sami si navrhli destilační kotel, whisky ve Svachovce prochází dvojitou destilací. Pro vaření sladu a kvašení využívají vlastní přilehlý pivovar. I to jejich whisce dodává jedinečnost. Pro zrání whisky mají výborné podmínky vlastního skepa s příhodnou vlhkostí. Stejně pečlivě přistupují k výběru sudů. Právě sudy ovlivňují výslednou chuť whisky až z 80%.

Doufáme, že si Svach´s Old Well najde své příznivce i u nás.

 AgedPineau

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení