Indie Plantage AA

Kód: 77/250 77/500 77/100 Zvolte variantu
Neohodnoceno
195 Kč 375 Kč 720 Kč od 195 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Výborná arabica, ideální lehká káva ke každodennímu popíjení. V aroma převládají oříšky kešu, chuť je mírně zemitá s tóny mléčné čokolády a nugátu.

Zrnková káva. Nameleme vám ji na požádání, hrubost mletí upravíme dle vašeho oblíbeného způsobu přípravy.  Stačí připsat poznámku do objednávky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato promytá arabica je svou chutí typickým představitelem tohoto regionu. V aroma převládají oříšky kešu, chuť je mírně zemitá s tóny mléčné čokolády a nugátu. Ideální lehká káva ke každodennímu popíjení.

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům prvotřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici.

Budeme rádi, když některé z nich ochutnáte.

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům provtřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici. 

prazirna-e-Shop