Espresso Blend

Kód: 74/250 74/500 74/100 Zvolte variantu
Neohodnoceno
170 Kč 320 Kč 620 Kč od 170 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Směs vybraných Arabic a 20% podílu Robusty, vytvořená z prvotřídních odděleně pražených zrn. Lahodná, jemná a vyvážená chuť. Objevíte zde lískový oříšek, čokoládu, kakao, jemnou ovocitost a nepatrnou hořkost. Krásná a bohatá crema. Tato káva je skvělá pro přípravu espressa.

"Ano, bez debat, tuhle kávu si dávám opravdu ráda. Snad zachutná i vám." O.

Zrnková káva. Nameleme vám ji na požádání, hrubost mletí upravíme dle vašeho oblíbeného způsobu přípravy.  Stačí připsat poznámku do objednávky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům provtřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici. 

Budeme rádi, když některé z nich ochutnáte.

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům provtřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici. 

prazirna-e-Shop