Brazil Santos Yellow Burbon Natural

Kód: 80/250 80/500 80/100 Zvolte variantu
Neohodnoceno
180 Kč 350 Kč 680 Kč od 180 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Odrůda arabiky, která se vyznačuje svou výraznou sladkostí. Přidáme k tomu přírodní zpracování, jenž se v šálku projeví nulovou aciditou, dokonalým sametově vláčným tělem a nádhernou cremou, dostaneme ideální kávu pro espresso. Vše doplňuje vůně kakaa s podtóny lískových oříšku a mléčné čokolády. Hmmm... už se vidím, jak držím hrneček a vychutnávám si ji... Vy také?

Zrnková káva. Nameleme vám ji na požádání, hrubost mletí upravíme dle vašeho oblíbeného způsobu přípravy. Stačí připsat poznámku do objednávky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odrůda arabiky, která se vyznačuje svou výraznou sladkostí. Přidáme k tomu přírodní zpracování, jenž se v šálku projeví nulovou aciditou, dokonalým sametově vláčným tělem a nádhernou cremou, dostaneme ideální kávu pro espresso. Vše doplňuje vůně kakaa s podtóny lískových oříšku a mléčné čokolády. Hmmm... už se vidím, jak držím hrneček a vychutnávám si ji... Vy také?

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům provtřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici. 

Káva z českokrumlovské pražírny Retro, upražená přímo v centru města. Kávu tu zakladatel rodinné restaurace s pražírnou Josef Mitko praží od roku 2009. 

Z Moravy sem přijel nejdříve jen na brigádu, potom vedl v 90. letech legendární Barbar. Následovala vlastní restaurace s pražírnou, kterou můžete ve městě navštívit osobně a pochutnat si zde na svém šálku výborné kávy. 

"Všechno je nějaká náhoda," říká majitel. Před lety by asi studenta pedagogické fakulty nenapadlo, že bude provozovat jednu ze stálic mezi krumlovskými restauracemi. 

A jak se dostal k pražení kávy? Lákalo jej nabízet zákazníkům provtřídní kávu za dobré ceny a mít nezávislost na velkých dodavatelích. Umožňuje mu to také si s kávou hrát - vybírat a pražit kávy, které se nabízejí jen v malých množstvích, znovu už možná nebudou k dispozici. 

prazirna-e-Shop